CFR / Doar suporterii lui “U” plătesc bilet la derby

Constantin Rădulescu, ei vor putea urmări partida doar din sectorul rezervat galeriilor echipelor vizitatoare / Foto: Dan Bodea

Conducerea clubului de fotbal CFR Cluj a decis ca la derby-ul dintre echipa feroviară şi rivala ”U” Cluj doar suporterii „Şepcilor roşii” să aibă dreptul de a asista la partidă pe bază de bilet. Măsura a fost luată pentru a evita afluenţa mare de suporteri ai Universităţii, în alte sectoare ale stadionuli decât cel destinat galeriei echipei „vizitatoare”.

„Este o măsură de protecţie din partea noastră, pentru a evita evenimente precum cele de la ultimul joc dintre CFR şi <U>, când suporterii Universităţii şi-au cumpărat bilete la tribuna a doua. Din păcate după acel meci noi am rămas cu pagube de vreo 15.000 de euro şi am primit şi o amendă de 10.000 de lei din cauza suporterilor Universităţii care au pătruns pe gazon la finalul partidei. Noi nu ne-am făcut vinovaţi de nimic, dar atrebuit să plătim”, a explicat preşedintele CFR-ului, Iuliu Mureşan.

Astfel, în stadion vor avea acces doar abonaţii clubului feroviar, invitaţii oficialilor din Gruia şi câteva sute de suporteri ai Universităţii Cluj. Aceştia din urmă vor avea acces doar în ţarcul rezervat galeriilor echipelor vizitatoare pe Dr Constantin Rădulescu şi doar pe bază de buletin.

Preţul unui tichet de acces la derby-ul Clujului, în sectorul amintit, costă 50 de lei, iar bletele pot fi achiziţionate în ziua meciului, luni, 29 septembie, în intervalul orar 10.00 – 18.00, de la casele de bilete ale arene din Gruia. Măsura luată de conducerea CFR-ului îi privează şi pe proprii suporteri de a-şi susţine favoriţii din tribune. Meciul CFR – “U” Cluj se va disputa, luni, 29 septembie, de la ora 21.00.

Distribuie:

Postaţi un comentariu