CFR Cluj / Superstiţios Miriuţă nu a programat primul antrenament

Aitor Monroy este, deocamdată, singura achiziţie a CFR-ului din această iarnă şi i-a costat pe clujeni doar 40.000 de euro

Fotbaliştii de la CFR Cluj au avut, luni, programată reunirea în vederea startului perioadei de pregătire. Cum prima acţiune din noul an a picat într-o zi de 13 antrenorul Vasile Miriuţă nu a programat clasicul antrenament de „dezmorţire”, din superstiţie.

Vizită medicală şi prezentare în vestiar
Singurele activităţi ale CFR-iştilor au fost vizita medicală de început de an şi „prezentarea oficială” în vestiar. „Am zis să nu începem pregătirea într-o zi de 13, aşa că ne-am întâlnit cu băieţii la stadion să ne cunoaştem unii pe alţii. De marţi vom începe şi antrenamentele, dar am considerat că aşa e mai bine să începem prin a ne cunoaşte”, a declarat Miriuţă.

La reunirea lotului a fost prezent şi Aitor Monroy (foto), singura achiziţie din această iarnă a CFR-ului, însă tehnicianul a precizat că mai aşteaptă întăriri.

„Sunt mulţumit de lotul pe care l-am găsit la Cluj, dar e nevoie să mai facem două transferuri. Zilele următoare sunt convins că se vor rezolva toate, iar nouă nu ne rămâne decât să ne pregătim aşa cum trebuie şi să terminăm acest campionat pe o poziţie cât mai bună. Nu am vreun obiectiv, dar vreau să jucăm un fotbal frumos şi să avem rezultate. Am semnat pe un an şi jumătate, iar din sezonul viitor vor începe adevăratele provocări, cea mai mare dorinţă a mea fiind aceea de a ne bate la titlu”, a mai spus Miriuţă.

CFR Cluj va pleca în primul stagiu de pregătire, în data de 17 ianuarie, cantonamentul urmând să se desfăşoare în Turcia.

Distribuie:

Postaţi un comentariu