CFR CLUJ/ Petre Grigoraș: „Ar fi un dezastru să nu câștigăm împotriva Universității Cluj”

Petre Grigoraș vrea 3 puncte cu orice preț în partida cu Universitatea Cluj/ Foto: Dan Bodea

Petre Grigoraș, tehnicianul feroviarilor, a prefațat partida de duminică cu ”U” Cluj într-o conferință de presă, spunând că meciul dintre cele două rivale este unul plin de orgolii, dar un eventual eșec pentru formația sa pe Cluj Arena, ar putea fi catalogat drept un dezastru.

”Este o partidă importantă pentru ambele formații, ținând cont de rivalitatea creată. Pentru noi este foarte important să obținem cele trei puncte, să legăm două victorii. Derby-urile locale, indiferent de situația din clasament sau de valoare, nasc ambiții mari, iar noi suntem nevoiți să trecem peste acest obstacol. Sunt convins că cele două galerii vor face spectacol în tribună, iar din această cauză va fi o presiune în plus pentru jucători”, a declarat Petre Grigoraș.

De asemenea, antrenorul formației din Gruia, a vorbit și despre istoricul întâlnirilor dintre cele două combatante. „Într-adevăr, statistica este în favoarea CFR-ului. În istoria recentă, CFR Cluj a câștigat ultimele zece partide, iar duminică dacă nu vom reuși acest lucru, vom intra în istorie, în partea negativă a istoriei. Pentru mine personal statistica nu este foarte relevantă, sub orice formă trebuie să învingem, dacă nu vom izbuti asta, atât pentru mine, cât și pentru echipă va fi un eșec”, a subliniat Grig.

”Este un derby, sunt multe ambiții la mijloc, dar să nu uităm că Universitatea este la >>codiță<< în clasament, cu doar un punct acumulat. Nu înseamnă că dacă batem pe ”U” Cluj, apoi putem dormi două luni liniștiți”, a ținut să adauge Grigoraș.

Fost jucător la Universitatea, actualul tehnician al feroviarilor, a spus că-și aduce aminte cu plăcere de perioada petrecută în tricoul alb-negru. „Sunt profesionist, chiar dacă am jucat la Universitatea și acum antrenez rivala ei, este important să câștige echipa pe care o conduc în prezent”, a încheiat Petre Grigoraș.

Partida dintre Universitatea Cluj și CFR Cluj se va disputa duminică, 15 septembrie, începând cu ora 21.30, pe Cluj Arena.

 

Distribuie:

Postaţi un comentariu