CFR Cluj / Nici de data asta nu a fost victorie

Sergiu Negruţ i-a răsplătit încrederea antrenorului Vasile Miriuţă şi a marcat două golri în egalul dintre CFR şi Corona Braşov, scor 2-2 / FOTO: Dan Bodea

Vasile Miriuţă a promis „revoluţie” la CFR Cluj şi a început-o aproape bine. Feroviarii au remizat, scor 2-2, în meciul disputat la Braşov în compania Coronei din localitate, dar tehnicianul a fost inspirat aruncându-l în luptă pe Sergiu Negruţ, atacantul de numai 20 de ani pe care Miriuţă îl vede viitorul golgheter al vişiniilor.

Negruţ a ratat prima oportunitate în minutul 11, când a scăpat singur cu portarul gazdelor dar a ratat. În minutul 18 însă, atacantul CFR-ului a îndeplinit o simplă formalitate după o respingere greşită a portarului Marc. Tot Negruţ a înscris pentru 2-0 în minutul 21.

Prima repriză se putea termina perfect pentru CFR, dar Cadu a ratat lovitura de penalitate obţinută de Gabionetta. Partea a doua a meciului s-a desfăşurat sub cu totul alte auspicii şi gazdele au reuşit să reducă din diferenţă în minutul 60, direct din lovitură liberă prin Neacşa.

La doar câteva secunde după această reuşită Sergiu Buş avea să fie elminat, dar tot gazdele au marcat cu 5 minute înainte de finalul timpului regulamentar de joc, prin Coman. Rada şi Ogbu au avut golul victoriei „în bocanc” dar au ratat şi partida s-a terminat la egalitate. CFR se menţine pe locul 7, cu 31 de puncte în clasamentul Ligii I, în vreme ce Corona, cu cele 12 puncte acumulate în 23 de etape, este de pe acum prima echipă retrogradată.

Distribuie:

Postaţi un comentariu