CFR Cluj/ Locomotivă fără cărbune

CFR scârțâie și în noul sezon/ Foto: Dan Bodea

Mircea Rednic a debutat cu stângul pe banca fostei campioane. Clujenii s-au împiedicat pe terenul unei nou-promovate, FC Botoșani, formație pe care au învins-o anul trecut în Cupa României (2-0). Moldovenii au evoluat cu un om în minus încă din minutul 9, când Ciprian Dinu a fost eliminat pentru un fault asupra lui Rui Pedro, din poziție de ultim apărător. „Vișiniii” nu au profitat însă de șansa oferită, ocaziile periculoase la poarta lui Curileac lipsind cu desăvârșire.

Jocul CFR-ului a suferit și în actul secund. Formația din Gruia nu a putut desface apărarea ermetică a elevilor lui Cristian Popovici, care au dat dovadă de multă dăruire și eroism. Rednic a mizat totul pe cartea atacului, dar evoluțiile nou-veniților Tade, Ogbu și Costea au lăsat de dorit. S-a terminat 0-0, rezultat care agită apele în tabăra clujenilor, care visează la un nou titlu.

Echipa de start a CFR-ului: Felgueiras – Velayos, Cadu, Piccolo, Edimar – Deac, Obiora, Sepsi (’28 Kapetanos), Fl. Costea – Tade (’77 Ogbu), Rui Pedro (’62 Hora).

Distribuie:

Postaţi un comentariu