CFR Cluj / Grigoraş: “Ni s-a pus ceaţa pe ochi”

Înfrângerea din meciul cu ACS Poli Timişoara (0-1) l-a convins pe antrenorul CFR-ului, Petre Grigoraş, că echipa are nevoie de o serie de schimbări / foto: Dan Bodea

Ultima înfrângere suferită de CFR Cluj, 0-1, în deplasare la ACS Poli Timişoara, i-a lăsat un gust amar tehnicianului ardelenilor, Petre Grigoraş. Echipa lui şi-a creat câteva bune oportunităţi de a înscrie în poarta bănăţenilor dar, lipsa de luciditate arătată de fotbaliştii săi s-a întors împotriva vişiniilor.

De ceea ce s-a temut Grigoraş, nu a scăpat. Antrenorul feroviarilor clujeni avertiza că fazele fixe vor fi extrem de periculoase şi tocmai în urma unei lovituri de la colţul terenului au înscris gazdele singurul gol al meciului.

“Probabil ni s-a lăsat pus peste ochi. Din păcate, n-am putut să marcăm, deşi am avut câteva ocazii foarte mari. A venit apoi acea fază fixă, de care ne era şi teamă, şi am luat gol. Nu sunt convins că a câştigat echipa mai bună dar, valoarea îşi spune cuvântul atunci când ai două-trei faze şi îţi execuţi adversarul. Sunt convins că Timişoara s-ar fi mulţumit şi cu un rezultat de egalitate, dar insistenţa le-au adus victoria şi trebuie să îi felicităm.

Despre echipa mea pot să spun doar că am avut un tur de campionat dezamăgitor, cu rezultate fluctuante, care nu ne-au permis să ne apropiem de locurile de cupe europene. Am avut această şansă în meciul de la Timişoara dar nu am tratat jocul profesionist. După acest eşec, nu cred că se mai gândeşte cineva la cupele europene”, a declarat Grigoraş, după înfrângerea de pe “Dan Păltinişanu”.

Tehnicianul CFR-ului nu se teme că va fi demis, dar a spus că e nevoie de câteva schimbări la echipă. “Zilele următoare vom avea o discuţie cu conducerea clubului, e clar că e nevoie de o schimbare, rămâne de văzut în ce sens. Au fost aşteptări foarte mari din partea tuturor, încă dinainte să vin eu.

Până acum a fost o deziluzie. CFR era echipa care declarase că se luptă pentru titlu. Acum se trage linie şi vom vedea ce se va întâmpla. Nu mă tem că voi fi demis. Atunci când nu ai rezultate, se poate întâmpla orice, inclusiv să îmi pierd eu postul. Din păcate, n-am adus acea constanţă în joc care să ne aducă puncte şi să urcăm în clasament”, a încheiat Petre Grigoraş.

Distribuie:

Postaţi un comentariu