CFR Cluj / Dinamo a început negocierile cu Sergiu Buş

Sergiu Buş a marcat 7 goluri în prima parte a campionatului pentru Corona Braşov, iar din această iarnă ar putea marca pentru Dinamo, dacă transferul se va realiza / Foto: Dan Bodea

Internaţionalul de tineret al României, Sergiu Buş, a fost contactat de reprezentanţii clubului Dinamo Bucureşti, în vederea transferlui atacantului. Buş este un produs 100% al clubului de fotbal CFR Cluj, cu care este de altfel sub contract, jucătorul evoluând în prima parte a actualului campionat la Corona Braşov sub formă de împrumut.

Ignorat constant de CFR
Sergiu Buş are doar 21 de ani şi este considerat unul dintre cei mai promiţători atacanţi care evoluează în Liga I de fotbal a României, însă, în ciuda dificultăţilor cu care se confruntă gruparea clujeană în linia de atac, jucătorul crescut în Gruia a primit puţine şanse de a îmbrăca tricoul echipei de care aparţine.

Din 2009, de când a debutat pentru CFR şi până azi, Buş a prins doar 23 de meciuri în vişiniu şi a marcat de 3 ori. Ulterior a fost mereu împrumutat la FCM Târgu Mureş, Gaz Metan Mediaş, iar din vara anului trecut la Corona Braşov.

15 partide a jucat Buş pentru formaţia de sub Tâmpa, marcând 7 goluri, iar evoluţiile constant bune au atras atenţia oficialilor de la Dinamo care au demarat negocierile cu fotbalistul clujean. Dacă va semna cu Dinamo, Buş ar fi al treilea atacant care ar putea ajunge sub comanda lui Flavius Stoican, după polonezul Kamil Bilinski şi lituanianul Nerijus Valskis.

“Dacă se va realiza acest transfer, va fi binevenit la noi. Eu sunt mulţumit de lotul de jucători, de ceea ce am realizat până acum. Dar orice fel de jucător care poate ajuta clubul Dinamo este binevenit”, a confirmat tratatiivele antrenorul dinamoviştilor, Flavius Stoican.

Distribuie:

Postaţi un comentariu