CFR Cluj/ Cinci nume noi în formaţia de start cu ACS Poli

Mircea Rednic aşteaptă prima victorie din postura de antrenor al CFR-ului/ Foto: Radu Bărăian

Tehnicianul feroviarilor, Mircea Rednic, s-a declarat nemulţumit de titularii folosiţi în partida de la Botoşani, astfel în meciul de pe teren propriu cu ASC Poli Timişoara, vor putea apărea nume noi în primul unsprezece.

Pe de altă parte, Rednic a mărturisit într-o conferinţă de presă că, din cei 18 jucători care au fost pe listă la meciul din prima etapă, patru dintre ei nu se vor regăsi în lotul lărgit pentru partida de sâmbătă seara, printre care şi atacantul grec, Pantelis Kapetanos.

„Sunt obligat să fac asta, am nevoie de puţin timp să găsesc formaţia de start ideală. Sunt 4-5 jucători care pot să aducă un plus. Maah va fi în lot, Kapetanos care a jucat 75 de minute la Botoşani nu se va regăsi în lista de 18, şi nu pentru că sunt nemulţumit de el, ci pentru că vreau să-i văd şi pe ceilalţi la treabă”, a mai spus „Puriul”.

„O echipă se formează în două-trei luni, depinde de jucători, depinde şi de mine, aţi văzut că ieri a mai venit un atacant, Denilson Gabionetta. În câteva zile este posibil să mai vină încă doi fotbalişti pe flancul drept al defensivei, acolo unde Javier Velajos nu are concurenţă. Mă bucură că toţi băieţii sunt apţi din punct de vedere medical, ieri la antrenament am avut 29 de jucători”, a menţionat antrenorul vişiniilor.

Referitor la meciul de mâine, Rednic a spus că timişorenii au o echipă puternică, dat fiind şi faptul că au învins pe Dinamo în prima rundă. „Au o echipă bună, cu jucători cu experienţă, care au multe meciuri pe prima scenă, printre care şi fostul nostru portar, Nuno Claro, care se pare că are ceva de împărţit cu noi. E o echipă care trebuie tratată cu respect, dar jucăm acasă, trebuie să ne impunem jocul”, a încheiat Mircea Rednic.

Partida contra celor de la ASC Poli Timişoara se va disputa sâmbătă pe stadionul din Gruia, cu începere de la ora 21.30.

Distribuie:

Postaţi un comentariu