CFR / CFR a dominat, Steaua a câştigat

Campioana României, Steaua, s-a impus la limită în faţa CFR-ului, dar ardelenii au dominat întâlnirea din Ghencea, mai bine de o oră de joc / Foto: Dan Bodea

CFR moare încet, dar nu se predă. Este deja un clişeu, dar unul care are acoperire totală înceea ce-i priveşte pe Eugen Trică şi fotbaliştii lui, care au hărţuit campioana României, Steaua, într-un meci la capătul căruia bucureştenii s-au impus la limită (1-0), în cel mai slab mod cu putinţă.

Steaua a etalat cel mai slab meci din actuala ediţie de campionat în faţa vişiniilor, o trupă care începe să semene tot mai mult cu o „gaşcă nebună”, decisă să-şi apere şansele până la ultima picătură de energie. A fost un meci urât în Ghencea, un meci care dacă s-ar fi terminat la egalitate ar fi fost poate mai corect ca niciodată.

Tade şi Javic au creat panică în careul roş-albaştrilor, iar Deac a fost încă o dată omul care a tras echipa după el. Practic a fost o primă oră de joc în care clujenii au uimit pe toată lumea dominând o campioană mai rătăcită ca niciodată.

Apoi a venit reculul. CFR-iştii au obosit, sau poate s-au gândit că e suficient să te aperi ca să obţii un punct, şi Steaua a profitat. A fost suficient o lovitură de colţ şi o deviere a lui Tănase către Ţucudean, şi atacantul adus de la Charlton a marcat singurul gol al meciului. La finalul partidei Trică era cel mai supărat.

„Am avut o şansă uriaşă să rămânem în lupta pentru titlu, dar am pierdut-o odată cu această înfrângere. Într-o săptămână ne vom primi punctele înapoi şi vom fi din nou în fruntea clasamentului, dar această înfrângere ne scoate din lupta pentru campionat”, a spus Trică.

Distribuie:

Postaţi un comentariu