CFR / Cadu a semnat în Cipru

După opt ani petrecuți la CFR Cluj, Ricardo Cadu a semnat cu vicecampioana Ciprului, AEL Limasol / Foto: Dan Bodea

Fostul căpitan al echipei CFR Cluj, Ricardo Cadu, a ajuns la un acord cu formația AEL Limasol, vicecampioana Ciprului. Fotbalistul în vârstă de 32 de ani a semnat un acord valabil pentru următorul  sezon și va evolua în preliminariile Ligii Campionilor cu noua sa echipă.

Conform înțelegerii dintre agentul jucătorului și oficialii clubului cipriot, contractul dintre cele două părți va fi prelungit automat, la finalul campionatului viitor, dacă AEL va triumfa în prima ligă din Cipru.

AEL a terminat sezonul regulat pe prima poziție, dar a pierdut titlul de campioană în urma play-off-ului, deși a terminat  campionatul cu același număr de puncte ca și APOEL Limasol, golaverajul făcân diferența dintre cele două concitadine.

Înainte să semneze cu AEL, Cadu primise o ofertă extrem de avantajoasă din partea Astrei Giurgiu. Portughezul a declinat oferta giurgiuvenilor, după ce înțelegerea dintre club și Ioan Andone nu s-a concretizat și tehnicianul nu a fost instalat pe banca Astrei.

Alături de CFR, Ricardo Cadu a cucerit 3 titluri de campion, 3 Cupe și două Supercupe a României, în opt sezoane petrecute în Gruia.

Distribuie:

Postaţi un comentariu