CFR / Act de prezenţă în Bănie

Reveniţi în primplanul fotbalului românesc după victoria repurtată împotriva Federaţiei Române de Fotbal, la TAS, şi recuperarea celor 24 de puncte care i-au propulsat până pe podiumul Ligii 1, fotbaliştii de la CFR Cluj au făcut act de prezenţă la Craiova, pentru meciul cu echipa din localitate CSU.

Oltenii s-au impus la scor de neprezentare (3-0), în faţa unei echipei care a avut totuşi prima mare ocazie de gol prin Camora în minutul 18. Gazdele au replicat cu gol, dar reuşita lui Izvoranu a fost anulată. Până la pauză scorul a rămas nemodificat, în ciuda insistenţei ofensive arătată de elevii cuplului Săndoi/Cârţu.

Primul gol al meciului a venit în minutul 49 când Bawab a înscris al optulea gol al său în actualul campionat. Fără să întâmpine rezistenţă din partea ardelenilor, oltenii şi-au dublat avantajul în minutul 65. Băluţă înscrie după o fază frumoasă la care o contribuţie decisivă a avut şi Nuno Rocha, omul cu pasa de gol.

Abia în minutul 69 Petrucci a şutat periculos la poarta gazdelor, dar fără să modifice tabela de marcaj. Scorul final a fost stabilit de Bawab, mijlocaşul oltean reuşind astfel, dubla, după o finalizare elegantă în situaţie de unu la unu cu portarul CFR-ului. Vişinii încheie sezonul pe locul 3, deşi golaverajul Astrei este superior, însă, rezultatele directe îi avantajează pe fotbaliştii lui Francisc Dican.

Distribuie:

Postaţi un comentariu