CFR a pierdut la Belgrad și e ca și eliminată din Europa League

Campioana României a încasat 4 goluri la Belgrad și returul de la Cluj va fi doar un joc de palmares pentru ambele oponente. Steaua Roșie a surprins printr-o apărare agresivă pe care CFR-ul nu a reușit să o penetreze. S-a terminat 4-0 pentru sârbi care intră într-o companie selectă a echipelor care au învins-o categoric pe CFR, în cupele europene.

Pavkov a deschis scorul încă din minutul 5, după greşeli în lanţ în defensiva campioanei României. În minutul 38, Katai a dus scorul la 2-0 cu un şut din mijlocul careului, unde era liber, nemarcat de vreun apărător feroviar.

În minutul 68, Ben Nabouhane înscrie al treilea gol al sârbilor, cu un şut din interiorul careului, după o nouă gafă a clujenilor, iar 10 minute mai târziu Ivanic înscrie cu o lovitură de cap de lângă Camora.

În ciuda înfrângerii de la Belgrad, 0-4, în fața campioanei Serbiei, Steaua Roșie, Denis Ciobotariu e convins că echipa sa a făcut un joc „relativ bun” și că poate întoarce rezultatul.

„Golurile au venit pe niște erori aiurea, nu pe un joc al lor extraordinar. Eu cred în calificare, sunt foarte optimist. Trebuie să marcăm patru goluri, la fel ca ei”, a declarat apărătorul CFR-ului.

Ceva mai realist, antrenorul Marius Șumudică a recunoscut inferioritatea jucătorilor săi, în fața unui adversar care nu le-a dat practic nicio șansă să spere într-un rezultat onorabil. Antrenorul și-a contrazis elevul în privința șanselor de calificare.

„E greu să mai înscriem patru goluri. E science fiction. Un meci în care am avut o prestație rușinoasă din punctul meu de vedere. Este incredibil să facem astfel de cadouri și să primim astfel de goluri. Era un meci echilibrat și le-am dat cadou. Nici nu știu dacă mai trebuie să antrenez ceva.

Suntem obosiți, am jucat cele mai multe meciuri, avem o medie de vârstă destul de înaintată. Am avut și ghinion. S-a accidentat Chipciu, nu a fost nici Păun. Nu avem scuze, mie îmi este rușine ca antrenor.

Ce să spun? Este o echipă care nu ne punea nicio problemă, jucau doar minge lungă, dar când iei gol în minutul 5 când le dai mingea, ce să le faci? Cum să le antrenez?”, a reacționat Șumudică.

Returul dintre CFR Cluj și Steaua Roșie Belgrad se dispută joi, 26 august, de la ora 21:30 pe stadionul din Gruia.

Distribuie:

Postaţi un comentariu