CFR a căzut pe locul 9, după restanţa Vaslui-Concordia

FC Vaslui nu a obţinut victoria în restanţa cu Concordia Chiajna, terminată la egalitate 0-0, dar moldovenii au săltat 3 locuri în clasament

CFR Cluj este neînvinsă în Liga I de fotbal de şase etape şi ocupa locul 8 în clasament cu 22 de puncte, până să se joace, miercuri, restanţa dintre FC Vaslui şi Concordia Chiajna. Meciul s-a terminat la egalitate, iar vasluienii au acumulat tot 22  de puncte dar, graţie golaverajului mai bun (+3), formaţia din Moldova a făcut un salt de trei poziţii în clasament, de pe 10 până pe 7, trimiţând gruparea feroviară din Cluj pe locul 9.

Oficialii de la CFR le-au trasat fotbaliştilor ca obiectiv calificarea în cupele europene însă, numărul mare de rezultate de egalitate obţinute de fotbaliştii pregătiţi de Petre Grigoraş îi ţin departe, cel puţin deocamdată, de poziţiile care dau dreptul la o viitoare participare în competiţiile continentale.

Reamintim că în ultimul joc de campionat CFR Cluj a terminat la egalitate, scor 0-0, meciul disputat în deplasare în compania formaţiei FC Braşov, la capătul unei partide în care gazdele şi-au creat ocazii sterile, clujenii au fost lipsiţi de inspiraţie, iar Robert Maah a ratat cea mai mare ocazie de gol în ultimele secunde de joc.

Etapa viitoare, a XVI-a, CFR Cluj va întâlni în deplasare pe Gaz Metan Mediaş, ocupanta locului 8 în Liga I, cu acelaşi număr de puncte 22. Meciul se va disputa luni, 2 decembrie, de la ora 20.30.

Distribuie:

Postaţi un comentariu