CFR a bifat un transfer și două victorii într-o singură zi

Oficialii campioanei CFR Cluj a anunțat transferul portarului Karlo Letica. În vârstă de 24 de ani acesta îl înlocuiește în lotul feroviarilor pe Giedrius Arlauskis.

”Bun venit, Karlo Letica!
Clubul CFR 1907 Cluj anunță oficial transferul portarului Karlo Letica!
Fotbalistul de 24 de ani a început fotbalul la Hajduk Split, iar în 2018 a fost transferat de Club Brugge. În ultimele sezoane, portarul de 2,02 metri a evoluat în Serie A la SPAL și Sampdoria.

Îi urăm bun venit și multă baftă în tricoul vișiniu!”, au anunțat, luni, reprezentanții CFR-ului pe pagina oficială de Facebook.

Tot luni, feroviarii au disputat două meciuri test cu Unirea Dej și Unirea Ungheni. Pe primul l-a câștiga cu 4-0. Culio a deschis scorul din penalty, în minutul 37, iar în actul secund au marcat Celar (min. 84), Costache (88) și Deac (90+2).

În cel de al doilea amical vișiniii s-au impus cu scorul de 8-1 în fața formației de Liga 3. Debeljuh a dat recital pentru feroviar și a înscris patru goluri în prima repriză (min. 8, 12, 23 și 43). Au mai marcat Sacko (min. 25), Omrani (51), Hoban (63) și Bouhenna (68).

Cu această ocazie Dan Petrescu a urmărit la lucru întregul lot de jucători pe care îl are la dispoziție, incluzând aici și jucătorii de la echipa a doua.

Distribuie:

Postaţi un comentariu