Cazul ”U” Cluj – Farul va fi reanalizat în 10 februarie

Foto: Dan Bodea

Comisia de Disciplină și Etică a Federației Române de Fotbal (FRF) s-a întrunit, miercuri, în ședință, pentru a analiza și, eventual, pentru a soluționa cauzele aflate pe rol. Cazul ”U” Cluj – Farul Constanța a fost din nou amânat, pentru 10 februarie.

Este a patra oară când Comisiile FRF amâna soluționarea diferendului dintre cele două grupări, generat de neprezentarea Farului Constanța la meciul programat la Cluj-Napoca, la data de 2 decembrie 2020, restant din etapa a 11-a a ligii a doua.

Inițial, partida ar fi trebuit să se dispute în luna noiembrie a anului trecut, dar a fost amânată din cauză că mai mulți jucători și oficiali ai Universității Cluj au fost testați pozitiv cu COVID. La data reprogramării (2 decembrie), gruparea dobrogeană a anunțat clubul clujean și FRF că nu poate onora întâlnirea din cauză că DSP Constanța nu ar fi avizat deplasarea.

Conform regulamentelor în vigoare partida nu se mai poate disputa și urmează să fie omologată cu victorie la masa verde, 3-0, în favoarea Farului. Oficialii Universității îi suspectează însă, pe dobrogeni că ar fi încercat să profite de regulament și să câștige meciul la masa verde.

În consecință, ardelenii au depus o contestație la FRF și solicită dreptul de reorganizare a partidei cu Farul. Miercuri, însă, Comisia de Disciplină și Etică a decis să amâne din nou soluționarea cazului, pentru 10 februarie, singura decizie luată fiind aceea de „conexare a dosarul nr. 1/CD/2021 la dosarul cu nr. 436/CDE/2020” în cazul sesizării făcute de clubul FC Universitatea Cluj împotriva echipei Farul, cât și a Departamentului de Competiții al FRF.

Distribuie:

Postaţi un comentariu