Câștigătoarea Turneului Campioanelor în 2022 vine la Transylvania Open WTA 250

Caroline Garcia (locul 11 mondial) și câștigătoarea Turneului Campioanelor în 2022 este favorita numărul 1 a Transylvania Open, turneul ce va avea loc în BT Arena, în 16-22 octombrie 2023.
Alături de Garcia, la Transylvania Open vor juca și Donna Vekić (locul 21 WTA), Sorana Cîrstea (locul 25 WTA), cea mai bine clasată jucătoare din România la nivel mondial, și Karolína Plíšková (locul 36 WTA), fost lider mondial la simplu.
Pe tabloul principal al turneului se află încă trei jucătoare din România: Patricia Țig (locul 65 WTA), Ana Bogdan (locul 71 WTA) și Jaqueline Cristian (locul 107 WTA).

Locul 24 de pe tabloul principal la simplu este rezervat pentru o jucătoare care ar putea beneficia de Special Exempt (SE), iar în cazul în care nu va exista o astfel de situație, pe tablou va intra următoarea sportivă înscrisă pe listă. Tabloul principal va fi completat de patru jucătoare care vor veni din calificări (meciuri care se vor juca în perioada 14-15 octombrie 2023) și de alte patru jucătoare care vor beneficia de wild cards.

”Suntem încântanți că avem confirmate, pentru noua ediție a Transylvania Open, nume atât de mari ale tenisului mondial, și fericiți că vom oferi publicului un adevărat spectacol al tenisului. Lista pentru înscrierile la turneu s-a închis de curând, așteptăm lista finală de la oficialii WTA, dar deja putem spune că ne așteaptă un turneu foarte puternic. O avem pe Caroline Garcia locul 11, în acest moment, actuala câștigătoare a trofeului WTA Finals. Sorana Cîrstea care este într-o formă foarte bună și va juca pentru prima oară la noi. Va fi prezentă la turneu și Karolína Plíšková, dublă finalistă de Grand Slam. Abia așteptăm să le vedem în teren și sper ca fanii tenisului să vină în număr cât mai mare să ne bucurăm de tenis de cea mai bună calitate”, declară Patrick Ciorcilă, directorul Transylvania Open WTA 250.

Transylvania Open, cel mai bun turneu din lume la categoria WTA250 în 2022, revine la Cluj-Napoca în 16-22 octombrie 2023.
Meciurile se vor juca indoor, pe hard, în BT Arena, pe două terenuri de joc și vor debuta cu două zile de calificări, în 14 octombrie. La această a treia ediție a turneului, 16 jucătoare vor juca în calificări, 32 de jucătoare vor concura la simplu și 16 echipe la dublu. În joc vor fi puse 280 de puncte WTA și premii în valoare de peste 259.000 dolari.

Fanii tenisului au la dispoziție un număr limitat de 100 de abonamente pentru acces pe întreaga perioadă a turneului, 16-22 octombrie, și bilete de o zi care oferă acces la toate meciurile din ziua respectivă, de pe ambele terenuri de joc. Pentru zilele de calificări, 14-15 octombrie, publicul are acces gratuit, dar va fi necesară emiterea unui ticket cu valoare zero și rezervarea locului pe site-ul partenerului de ticketing, entertix.ro. Rezervarea pentru zilele de calificări va fi disponibilă online, începând cu data de 25 septembrie, și la fața locului, în timpul evenimentului, în limita locurilor disponibile. Biletele la turneu sunt disponibile exclusiv pe entertix.ro și sunt nerambursabile.

Distribuie:

Postaţi un comentariu