“U” Cluj / Debut editorial pentru Alin Fornade

Jurnalistul Alin Fornade / Foto: Dan Bodea

Jurnalistul clujean Alin Fornade şi-a lansat, joi, primul volum sub semnătură proprie intitulat “U Cluj, aşa cum o ştiu”. Evenimentul a avut loc în cadrul Festivalului de Carte Transilvania şi s-a bucurat de o asistenţă numeroasă şi de calitate. De la lanasrea volumului nu au lipsit nici jucătorii, staful tehnic, alţi oficiali ai clubului şi nici suporterii Universităţii Cluj. În cuvântul său, autorul Alin Fornade a ţinut să explice publicului prezent la eveniment cu s-a născut volumul “U Cluj, aşa cum o ştiu”.

“Suporterii echipei <U> sunt de fapt coautorii acestei cărţi. De fapt vorbim despre un volum de texte despre Universitatea Cluj. E un volum despre sentimente, prietenie şi entuziasm, adică elementele care definesc această echipă. La început m-am întrebat şi eu, ca mulţi alţii probabil, de ce au atâta entuziasm aceşti suporteri, de ce cântă atât de frumos? Universitatea nu are o istorie bogată în trofee, dar am aflat mai apoi că <U> nu înseamnă un câştig imediat, nu înseamnă trofee sau prezenţe în Champions League, ci înseamnă prietenie adevărată şi entuziasm”, a explicat Alin Fornade.

Volumul “U, aşa cum o ştiu” cuprinde cele mai bune texte despre Universitatea Cluj, scrise de-a lungul anilor de Alin Fornade la publicaţiile la care a colaborat ca şi jurnalist. Cartea poate fi cumpărată de la standurile editurii care a publicat lucrarea, dar şi de pe site-ul acesteia, preţul unui volum fiind de 25 de lei.

Urmăriți în continuare o galerie foto realizată de Dan Bodea.

Distribuie:

Postaţi un comentariu