Campioana României faţă în faţă cu istoria! Nicio echipă din România nu a câștigat la Steaua Roșie Belgrad. Echipa probabilă

CFR Cluj joacă, marți, de la ora 22:00, cu Steaua Roșie Belgrad, în play-off-ul Ligii Europa. Echipele românești au un palmares de coșmar împotriva celor de la Steaua Roșie Belgrad în cupele europene, unde nu au obținut nicio victorie.

Neînvins în Liga 1, Marius Sumudica e în faţa celui mai greu meci din carieră, în cupele europene. Dacă englezii, gen West Ham nu pun preţ pe alte competiții continentale, decât Liga Campionilor, sârbii vor cu orice preț în Europa League. CFR Cluj merge în infernul de pe „Maracana din Belgrad”, unde este așteptată de 30.000 de suporteri fanatici ai celor de la Steaua Roșie Belgrad.

Confruntările echipelor românești cu fosta câștigătoare a Cupei Campionilor Europeni, o forță în fotbalul european în anii ’80 și ’90, nu arată bine deloc. Universitatea Craiova în Cupa UEFA și UTA în Cupa Campionilor Europeni au fost victimele sârbilor.

Ba mai mult, echipele românești de club au încasat nu mai puțin de zece goluri și au înscris doar de trei ori în patru partide, Craiova fiind singura care a reușit un rezultat egalitate, scor 1-1 chiar la Belgrad.

CFR, însă, nu e nici Universitatea Craiova, nici UTA, e campioana României și va juca la calificare, încă din prima manșă. Formula de start ar putea fi: Arlauskis – Susic, Graovac, Cestor, Camora – J. Rodriguez, Sigurjonsson – V. Costache, C. Deac, Petrila – Alibec.

Meciul Steaua Roșie Belgrad – CFR se joacă de la ora 22:00 și vă fi putea urmărită gratuit pe arena Dr Constantin Rădulescu, pe un ecran gigant.

Distribuie:

Postaţi un comentariu