Cad capete la CFR! Cadu, exclus din lot pentru meciul cu Viitorul!

Foto: Dan Bodea

Măsura luată de tehnicianul „vişiniilor” este una fără precedent. De când se află la Cluj, lusitanul nu a fost niciodată lăsat în afara lotului! Decizia lui Rednic l-a scos din minţi pe fundaşul central. Cadu nu s-a prezentat la antrenamentul de azi, dar a avut o întrevedere cu Arpad Paszkany, căruia i-a cerut să-l demită pe fostul antrenor al lui Standard Liege. Finanţatorul feroviarilor va lua o măsură în acest sens abia după jocul de sâmbătă seară. Dacă ardelenii vor înregistra un nou eşec sau semieşec, „Puriul” va fi dat afară.

Conflictul dintre Rednic şi Cadu a început imediat după înfrângerea usturătoare din Moldova. Portughezul i-a reproşat tehnicianului faptul că şi-a atacat jucătorii în faţa presei. „Este decizia antrenorului, nu o putem comenta foarte mult. Cadu nu este singurul jucător lăsat în afara lotului, nu cred că este vorba despre un conflict între el şi Rednic, deoarece şi alţi jucători nu au prins lotul pentru meciul viitor”, a comentat Ionuţ Rada.

În schimb, Rednic l-a rechemat în lot pe grecul Pantelis Kapetanos, care va fi aruncat în luptă încă din primul minut.

Ogbu, două etape pe tuşă

Eliminat cu Vaslui, Derick Ogbu va privi şi el din faţa televizorului meciurile CFR-ului cu Viitorul Constanţa (acasă) şi Steaua (deplasare). Nigerianul va scoate din buzunar şi 2.000 de lei pentru cartonaşul roşu încasat în minutul 78.

Distribuie:

Postaţi un comentariu