Buget de 10 milioane de euro pentru CFR Cluj

Rednic, Mureșan și Cadu, optimiști înaintea startului campionatului/ Foto: Radu Bărăian

Conform spuselor președintelui Iuliu Mureșan, într-o conferință de presă desfășurată vineri, bugetul formației feroviare pentru sezonul 2013-2014 este de 10 milioane de euro.

“Bugetul care îl avem la dispoziție este suficient pentru a ne lupta la titlu în acest sezon. Acest buget ne asigură salariile și tot de ce avem nevoie pentru campionatul care urmează să înceapă. Desigur, am făcut la rândul nostru, reduceri de cheltuieli” a declarat președintele clubului CFR, Iuliu Mureșan.

Referitor la sezonul care debutează în acest weekend, Iuliu Mureșan s-a arătat încrezător și mulțumit de transferurile efectuate. “ Chiar dacă de la club au plecat în această vară 20 de jucători, noi am adus jucători pe toate compartimentele, jucători de care suntem mulțumiți, și noi și staff-ul tehnic, cu aceștia ne vom bate la titlu”, a încheiat oficialul grupării clujene.

Pentru Mircea Rednic, obiectivul este acela de a câștiga fiecare meci în parte. “Un campionat nu se câştigă niciodată doar învingând contracandidatele la titlu, trebuie să câştigi cu toate celelalte echipe. Momentan, cel mai important meci este cel de duminică cu FC Botoșani, nu mă interesează rezultatele celorlalte echipe. E foarte important cum debutăm în această stagiune, moldovenii sunt nou promovați, va fi multă lume la stadion, este un meci important pentru ambele formații. Cu tot respectul pentru Botoşani, dar mergem acolo să câştigăm”, a conchis “Puriul”.

Prezent de asemenea la conferința de presă, Ricardo Cadu, căpitanul alb-vișiniilor, a recunoscut că Steaua este o echipă puternică, dat fiind faptul că a dominat fără nicio problemă stagiunea trecută, iar din această cauză, portughezul mărturisește că bucureștenii sunt principalii contracandidați la titlu. “Steaua practică un fotbal de calitate, însă campionatul e lung, ei joacă şi în Liga Campionilor și le va fi foarte greu să reziste și în campionat și în Champions League. Sper să fie un campionat bun, avem mulți jucători noi care ne vor ajuta, putem câștiga titlul”, a concluzionat Cadu.

CFR-ul se va deplasa pe terenul nou-promovatei FC Botoșani, într-un meci din cadrul primei etape a sezonului 2013-2014. Partida se va disputa dumincă, începând cu ora 17:00.

Distribuie:

Postaţi un comentariu