Box / Pugiliştii sătmăreni vor participa la Campionatul Naţional de Tineret de la Oradea

Oradea este în acest an gazda Campionatului Național de box la tineret, competiție ce se va desfășura în perioada 4-10 noiembrie.Foto / alba24.ro

În perioada 4-10 noiembrie la Oradea se va desfăşura Campionatul Naţional de box pentru tineret, competiţie la care vor fi angrenaţi şi 8 pugilişti sătmăreni de la cele trei cluburi de profil din judeţul Satu Mare.

Clubul CS Voinţa va participa cu cinci finalişti: Adrian Conț – 49 kg, Ionuț Horvat – 81 kg, Ionuț Fușlea – 91 kg (vicecampion anul trecut), Silviu Caitar și Răzvan Zahari la +91 kg. Antrenor Liviu Ghețe.

CS UNIO Satu Mare va fi reprezentat de doi sportivi: Ciprian Mesaroș – 56 kg și Ștefan Cherecheș – 69 kg. Antrenor Iosif Sandor.

În finala de la Oradea se va afla și Csaba Mikola, 69 kg,  de la clubul Sab Gomez Carei. Pugilistul careian este antrenat de Gheorghe Sabău cel care este şi preşedintele clubului Sab Gomez.

Coorodonatorul evenimentului a fost desemnat Florin Macaru, reprezentantul Clubului Sportiv Crişul din localitate, în colaborare cu Federația Română de Box (FRB) şi Primăria Oradea.

Întrecerile se vor desfășura pe zece categorii de greutate, Oradea urmând a fi reprezentată de Alexandru Sidor la 64 kg şi Rareş Macaru la 81 kg, ambii de la CS Crişul. La competiţie şi-au anunţat participarea Leonard Doroftei, preşedintele FRB, Francisc Vaştag dar şi fostul campion mondial Mihai Leu.

Postaţi un comentariu