Box / Pugiliştii sătmăreni cad pe capete la C.N de box pentru tineret

C. N de box pentru tineret, de la Oradea, n-a fost de bun augur, până acum, pentru pugiliştii sătmăreni

La Sala de Sport a Universităţii Oradea a debutat ieri Campionatul Naţional de box pentru tineret. La întrecere participă peste 100 de pugilişti, între care şi opt pugilişti sătmăreni de la cele trei cluburi de profil din judeţul Satu Mare.

Până acum însă tinerii boxeri sătmăreni n-au avut motive de satisfacţie deoarece au fost învinşi. Astfel Ciprian Mesaroş (CS UNIO) a luptat în limtele categoriei 56 kg şi a fost învins prin K.O de către un sportiv din Brăila iar Răzvan Zaharia (CS Voinţa) a pierdut la puncte în faţa unui pugilist din Slatina, în limtele categoriei super grea. În lumea viselor a fost trimis şi Csaba Mikola, 69 kg,  de la clubul Sab Gomez Carei acesta rezistând doar zece secunde în ring.

Astăzi intră în competiţie Adrian Conţ ( CS Voinţa) care va boxa cu un sportiv de la Dinamo, în limitele categoriei 49 kg., iar de la acelaşi club îşi va încrucişa mănuşile şi Ionuţ Horvat care va lupta cu Rareş Macaru (Oradea), în limitele categoriei 81kg.

Meciurile încep zilnic de la ora 15.00, doar sâmbătă, în ziua finalelor, debutând la ora 13.00. Intrarea spectatorilor este liberă.

 

Distribuie:

Postaţi un comentariu