Box / Cardoş a cucerit centura WBC Mediterranean

Pugilistul clujean Florin Cardoş (foto, cu mănuşi roşii) s-a impus la puncte în faţa spaniolului Daniel Rasilla şi a intrat în posesia centurii WBC Mediterranean / Foto: Dan Bodea

Pugulistul clujean Florin Cardoş, legitimat la Club Arena, a cucerit, sâmbătăseara, centura WBC Mediterranean, la capătul unei încleştări spectaculoase în faţa spaniolului Daniel Rasilla. Disputat pe durata a 10 reprize meciul dintre Cardoş şi Fortea a ţinut capul de afiş al celei mai mari gale de box profesionist care s-a desfăşurat în Transilvania.

Pugilistul clujean Florin Cardoş / Foto: Dan Bodea

Pugilistul clujean Florin Cardoş / Foto: Dan Bodea

Sportivul clujean s-a impus în faţa ibericului obţinând unanimitate din partea celor trei arbitri judecători şi a intrat astfel, în posesia centurii puse în joc de către organizatori. Meciul a fost extrem de spectaculos, cei doi sportivi încercând pe rând să-şi trimită adversarul la podea pentru a termina meciul cât mai repede.

Pugilistul clujean Florin Cardoş / Foto: Dan Bodea

Pugilistul clujean Florin Cardoş / Foto: Dan Bodea

Atât Cardoş, cât şi Rasilla au făcut cunoştinţă cu podeaua ringului, dar miciunul nu a fost numărat până la capăt, iar victoria i-a revenit clujeanului la puncte. Înaintea acestei confruntări Florin Cardoş avea victorii pe linie în cele 13 partide disputate la profesionişti (13). De partea cealaltă Rasilla număra, înaintea meciului cu CArdoş, 11 victorii, nicio înfrângere şi doar un egal.

Distribuie:

Postaţi un comentariu