Bianca Răzor încă un personal best la Moscova

Atleta Bianca Răzor a obţinut un timp excepţional la mondialele de la Moscova dar a ratat calificarea în finala probei de 400 metri plat/ FOTO: Dan Bodea

Atleta clujeană Bianca Răzor continuă să uimească la Campionatele Mondiale de Atletism de la Moscova. Clujeanca a luat startul în prima semifinală a probei de 400 metri plat şi a făcut o nouă cursă excelentă, la capătul căreia a oprit cronometrul la 51.49 de secunde, ceea ce reprezintă un nou personal bets, pentru tânara de numai 19 ani.

Bianca a terminat cursa şi de această dată într-o manieră impresionantă depăşind două adversare pe ultima sută de mteri, a terminat a patra în prima serie semifinală, însă, a ratat calificarea în finala competiţiei. Cursa a fost câştigată de atleta din Botswana Amantle Montsho în 49, 56.

Sâmbătă, în seriile de calificare Bianca Răzor a făcut o cursă identică pe care a terminat-o în 51.51, ceea ce reprezenta la acea oră tot un personal best. Atleta clujeană va lua startul şi în ştefeta de 4×400 metri plat, unde o va avea alături pe Sanda Belgyan, atletă legitimată la CS Universitatea Cluj.

Distribuie:

Postaţi un comentariu