SuperBianca Răzor: calificare în semi-finalele mondiale de atletism

Atleta Bianca Răzor a obţinut un timp excepţional la mondialele de la Moscova dar a ratat calificarea în finala probei de 400 metri plat/ FOTO: Dan Bodea

Atleta clujeană Bianca Răzoar a făcut o cursă curajoasă şi excepţională în acelaşi timp, în seriile de calificare la 400 metri plat din cadrul Campionatelor Mondiale de atletism care se desfăşoară la Moscova. Răzor a alergat în seria a patra de calificare, una extrem de puternică, şi a pornit mai slab. La ieşirea dinnultima turnantă, clujeanca era a 6, la două poziţii în spatele ultimului loc calificabil în semi-finalele mondialelor.

Ultima sută de metri a fost extraordinară, Răzor accelerând metru cu metru spre linia de sosire, pe care a trecut-o a patra, cu timpul de 51.51, ceea ce reprezintă cea mai bună performanţă a atletei clujene. În urma acestui rezultat Bianca Răzor s-a calificat în penultimul act al întrecerii de la Moscova şi are şanse reale pentru a prinde finala mondialelor din acest an. Bianca Răzor va lua startul şi în şatfeta de 4×400 metri plat a României, unde va face echipă cu Sanda Belgyan, sportivă legitimată la CS Universitatea Cluj.

Distribuie:

Postaţi un comentariu