Baschet/Larisa Toma a refuzat CSM Satu Mare în favoarea CSU Alba Iulia

"Veterana" Larisa Toma va juca din acest sezon la CSU Alba Iulia

Perioada de transferuri în baschetul feminin naţional este pe ultima sută de metri. CSM Satu Mare are definitivat lotul în proporţie de 95% din care 60% sunt jucătoare autohtone. Una dintre „straniere” ar fi trebuit să fie Larisa Toma, însă „veterana” a hotărât să semneze cu CSU Alba Iulia, echipă care şi-a anunţat intenţiile de a lupta pentru câştigarea titlului în acest sezon competiţional. Larisa Toma a fost legitimată sezonul trecut la SCM U Craiova, echipă cu care a terminat campionatul pe poziția a 10-a, nereușind să acceadă în playoff.

“Într-adevăr ne-am interesat de serviciile Larisei însă cei de la Alba Iulia au avut o ofertă mai bună decât noi. Chiar şi aşa avem câteva surpize în lotul nostru, pe care le vom „deconspira” la momentul oportun. Obiectivul nostru este cel de a ocupa un loc între primele opt din clasament, toate acestea în condiţiile în care  avem un buget net inferior faţă de cel de anul trecut” ne-a informat Florin Mureşan, preşedintele clubului sătmărean.

În schimb, sătmăreanca Renata Smutku, componentă a CSM Satu Mare, este foarte aproape să semneze cu Nova Vita Târgu Mureș.

Tot la capitolul transferuri, de data aceasta a antrenorilor, site-ul oficial al clubului CSM Târgoviște informează că noul antrenor al grupării dâmbovițene este Dan Fleșeriu, cel care a făcut istorie la clubul sătmărean. Inițial Fleșeriu își declarase intențiile de a antrena la o echipă de băieți, însă se pare că va rămâne tot în baschetul feminin. Momentan sibianul este și antrenorul lotului național de baschet feminin U20.

Revenind la clubul sătmărean, fetele își vor începe pregătirile pe 5 septembrie iar debutul în noul sezon de LNBF se va face pe 5 octombrie. În prima etapă CSM Satu Mare va juca, în deplasare, cu U CSM Oradea.

 

 

Distribuie:

Nu există Comentarii

  1. Joitoiu Adrian { frate ] says:

    la 40 de ani… bravo ei. Cred ca va juca si in baston

Postaţi un comentariu