Baschetbaliștii de la CS ”U” Cluj înving fără probleme pe For You Bistrița

Foto: Dan Bodea

Formația de ligă secundă a Clubului Sportiv Universitatea a trecut duminică, 3 noiembrie, pe teren propriu de For You Bistrița cu un neverosimil 83-39, într-o partidă din cadrul ultimei etape a turului în Liga I de Baschet Masculin.

Gruparea pregătită de către Carmin Popa a câștigat toate cele patru sferturile ale partidei jucate împotriva bistrițenilor. Primul act și cel de-al treilea au fost adjudecate clar cu 23-4, respectiv 26-4, în timp ce sfertul secund și ultimul le-au câștigat la limită 18-17 și 16-14.

Principalii marcatori ai echipei clujene au fost Marius Crăciun cu 19 puncte, Sebastian Ionescu și Pop Dragoș, ambii cu câte 12, respectiv Bogdan Ciucui cu 10 puncte înscrise.

În urma acestei victorii, Universitatea Cluj acumulează nouă puncte în Seria I cu patru victorii și o singură înfrângere, clasându-se pe poziția a doua în clasament. De cealaltă parte, bistrițenii nu au simțit deloc gustul victoriei până în acest moment.

În prima etapă din retur, alb-negrii se vor deplasa la Mediaș în data de 16 noiembrie pentru duelul cu Gaz Metan din localitate.

Distribuie:

Postaţi un comentariu