Baschetbalistele de la CSM se află în linie dreaptă cu pregătirile

Baschetbalistele de la CSM au programate câte două antrenamente zilnice

Cinci zile mai sunt până la prima partidă oficială din acest sezon competițional, (meciul de Cupă cu Nova Vita Târgu Mureș), pentru CSM Satu Mare, echipă  care se află în linie dreaptă cu pregătirile.

Fetele lui Peter Eles trag tare la antrenamente și așteaptă nerăbdătoare confruntările oficiale. Până atunci preparatorul fizic Gheorghe Fulop și kinetoterapeutul Romică Boțoiu au grijă ca baschetbalistele să fie în formă maximă. Până acum sătmărencele au avut programate doar antrenamente fizice însă de curând au trecut și la jocul cu mingea.

Eles este mulțumit de cum răspund fetele la antrenamente și este oarecum și el nerăbdător pentru debutul în funcția de antrenor.

“Încet am reușit să le aducem pe fete la forma maximă din punct de vedere fizic. E îmbucurător că nu am avut nici o accidentare în perioada de antrenamente iar de vineri vom începe și cu jocurile de pregătire. Cât privește noul campionat cred că vom avea parte de unul foarte echilibrat în care 11 echipe au cel puțin câte 2 straniere în lot, fiecare dintre aceste echipe manifestându-și dorința de a evolua în playoff. La CSM este o situație nouă, în care după cinci ani de luptă pentru medalii, targhetul nostru este pentru început de a termina între primele opt echipe, asta după ce bugetul ne-a fost serios diminuat. Favoritele la titlu, în opinia mea, sunt în următoarea ordine: Sespsi Sfântu Gheorghe, ICIM Arad și CSU Alba Iulia, ultima echipă doar dacă își va face ordine la nivelul conducerii.”ne-a declarta Eles.

CSM Satu Mare urmează să joace, vineri de la ora 19.00 primul amical din această toamnă, în compania studentelor de la U Cluj, pentru ca sâmbătă  să se deplaseze în Ungaria unde va juca, de la ora 11.00, cu prim divizionara FS Debrecen.

Prima partidă oficială din acest sezon competițional pentru sătmărence va fi marțea viitoare când urmează să întâlnească în primul tur, în cadrul Cupei României, pe Nova Vita Târgu Mureș.

Distribuie:

Postaţi un comentariu