Baschet / Ziua revanşei pentru CSM Oradea

Marţi, CSM Oradea primeşte vizita formaţiei maghiare Atomeromu Paks, ăntr-o partidă decisivă pentru calificarea în FIBA Eurochallenge

Marţi, CSM Oradea primeşte vizita formaţiei Atomeromu Paks, într-un meci din cadrul etapei a IV-a a grupei H din FIBA Eurochallnege Cup la baschet masculin. Învinşi la limită în manşa tur, la debutul bihorenilor în cupele europene, scor 77-78, pentru CSM meciul de marţi seară reprezintă oportunitatea perfectă pentru revanşa elevilor lui Cristian Achim.

Decisiv pentru calificare
Meciul din „Arena Antonio Alexe” este decisiv pentru ambele combatante în încercarea de a se califica în fazele superioare ale întrecerii. Formaţia maghiară a obţinut singurul succes în actuala ediţie a FIBA Eurochallenge chiar în faţa CSM-ului (78-77) şi, cu 4 puncte acumulate este codaşa grupei.

Tot patru puncte a strâns şi formaţia orădeană, care se situează însă, pe poziţia a III-a a clasamentului graţie coşaverajului superior maghiarilor.

“Întâlnirea este una de totul sau nimic pentru ambele echipe. Cine pierde marţi va părăsi grupa, nemaiavând şanse la clasarea pe unul din primele două locuri. Bineînţeles că noi ne gândim numai la victorie, nu putem avea alt obiectiv. Va fi însă un meci foarte dificil, pentru că întâlnim o echipă redutabilă”, a declarat Cristian Achim, antrenorul CSM-ului.

După victoria obţinută în urmă cu două săptămâni în Turcia, în faţa celor de la Gaziantep, baschetbaliştii bihoreni sunt obligaţi să învingă atât pe Paks cât şi pe turci, în manşa secundă, pentru a-şi spori şansele de calificare în etapa următoare a Challenge Cup.

CSM Oradea are şi un moral excelent înaintea confruntării cu Atomeromu după ce la sfârşitul săptămânii au surclasat Steaua Bucureşti în ultimul meci din Liga Naţională de Baschet Masculin. Partida dintre CSM Oradea şi Atomeromu Paks este programată de la ora 20.30.

Distribuie:

Postaţi un comentariu