Baschet / ”U” Cluj nu a trecut nici de Rapid

Americanca Amber Jones (foto, în alb) a debutat pentru "U" Cluj dar echipa sa a pierdut în faţa Rapidului, scor 82-86 / FOTO: Dan Bodea

Meciul dintre ”U” Cluj şi Rapid Bucureşti ar fi trebuit să fie unul al relansării „studentelor” în lupta pentru un loc în play-off-ul Ligii Naţionale de Baschet Feminin, însă, ardelencele au pierdut cu scorul de 82-86 şi înregistrează astfel a 13-a înfrângere stagională.

Meciul a fost spectaculos dar şi tensionat. ”U” a început foarte bine şi a continuat slab, astfel, la pauza mare oaspetele aveau avantaj minim pe tabela de marcaj, scor 43-42.

În sfertul trei universitarele au arătat ca o echipă capabilă să-şi apropie al treilea succes din campionat, însă, ultimul sfert a fost unul dezastruos pentru echipa lui Florin Covaciu, pierdut cu 19-27 şi Rapidul obţine o victorie nesperată la Cluj, graţie evoluţiei Florinei Diaconu, care a reuşit un „double-double”, 37 puncte, 11 recuperări şi 3 pase decisive. Etapa viitoare Universitatea Cluj va juca, miercuri, în deplasare cu CSM Oradea.

Distribuie:

Postaţi un comentariu