Baschet/ ”U” Cluj nu a avut nicio șansă cu ICIM Arad

Antrenorul baschetbalistelor de la ”U” Cluj, Florin Covaciu, a reușit să-și motiveze jucătoarele să facă față campioanei ICIM Arad / Foto Dan Bodea

Echipa feminină de baschet Universitatea Cluj a suferit o corecție serioasă încă din prima etapă a Ligii Naționale, în meciul disputat pe teren propriu în compania campioanei en-tritre ICIM Arad, care s-a impus fără probleme în fața ”studentelor”, cu scorul de 77-51. Echipa oaspete s-a desprins în câștigătoare încă din primul sfert al meciului, pe care și l-a adjudecat cu scorul de 27-8.

Antrenorul gazdelor, Florin Covaciu, a găsit în cele din urmă soluțiile de contracarare a jocului formației din Arad, iar următoarele trei sferturi clujencele au ținut aproape de campioanele României, e drept pe un joc mult mai relaxat al ICIM-ului. Flavia Ferenczi autoare a 17 puncte și Judith Kajdacsi cu 12 reușite au fost principalele marcatoare ale Clujului. De partea cealaltă s-au remarcat Laura Broomfield (19 puncte), Destiny Williams (16 p) și Monica Engelman (14 p).

Tot în prima etapă a LNBF, CSU Alba Iulia a spulberat pe Danzio Timișoara, scor 100-37, Sepsi Sfântu Gheorghe a trecut de SCM Craiova cu 125-43, iar CSM Târgoviște a trecut de Nova Vita Târgu Mureș cu scorul de 111-28. Ultimul meci al etapei inaugurale este programat marți, de la ora 17.00, între CSM Oradea și CSM Satu Mare.

Distribuie:

Postaţi un comentariu