Baschet / ”U” Cluj a cedat în fața Stelei

Revenirea în elita baschetului românesc nu se arată de bun augur pentru Universitatea Cluj care a adunat deja 3 înfrângeri din tot atâtea meciuri jucate / Foto: Dan Bodea

Echipa masculină de baschet a CS Universitatea Cluj a pierdut cu scorul de 70-99 în fața Stelei, într-un meci din cadrul etapei a doua a Ligii Naționale de Baschet Masculin. Oaspeții și-au respectat statutul de echipă favorită și s-au impus categoric în Sala Sporturilor ”Horia Demian” însă, elevii lui Carmin Popa au arătat în multe momente că pot să țină aproape de fosta mare campioană a României.

Clujenii au început dezinvolt disputa cu Steaua și atât cât i-au ținut puterile au păstrat o diferență minimă pe tabela de marcaj. Astfel, primul sfert s-a încheiat cu scoril de 22-21 în favoarea ”militarilor”. Actul doi a fost la discreția roș-albaștrilor care și l-au adjudecat cu 31-21. La pauză antrenorul Carmin Popa a încercat să-și motiveze băieții dar Steaua nu a mai lăsat garda jos, decât în cel de al patrulea sfert, încheiat 16-19. A fost totuși prea puțin pentru un meci care altădată era derby-ul României.

Titus Nicoară a marcat 19 puncte și a reușit 7 recuperări fiind desemnat la finalul jocului cel mai bun om al gazdelor, în vreme ce de la Steaua s-a remarcat Vasil Kyosev cu 21 de puncte, 3 pase decisive și două recuperări. Pentru ”U” Cluj înfrângerea cu Steaua a fost a treia din tot atâtea meciuri disputate în actualul campionat.

Distribuie:

Postaţi un comentariu