Baschet / U-BT pierde dar rămâne pe podium

Baschetbaliştii de la U-BT au pierdut meciul de la Târgu Jiu dar pregătesc confruntările din faza plaz-off a Ligii Naţionale de Baschet Masculin / Foto: Dan Bodea

Baschetbaliștii de la U-BT Cluj au pierdut cu scorul de 66-78 meciul din cadul etapei a XXIV-a a Ligii Naționale de Baschet Masculin, disputat în deplasare la Energia Târgu Jiu. Pentru echipa lui Marcel Țenter acesta este al optulea eșec stagional, dar ardelenii rămân pe podiumul clasamentului, cu 36 de puncte, și au și avantajul meciurilor directe pentru a se situa peste formația gorjeană la finalul sezonului regulat.

Gazdele au dominat categoric primele două sferturi pe care și le-au adjudecat cu 20-17, respectiv 24-16 și astfel, intrau la cabine cu un avantaj liniștitor pentru patea a doua a meciului. Doar în sfertul al treilea clujenii au reușit să-și impună într-u câtva tactica și au terminat și-au adjudecat acest act cu scorul de 16-7.

Deși păreau că pot să revină în meci, baschetbaliștii de la U-BT au cedat și ultimul sfert, la fel de categoric ca și pe cel de al doilea, scor 17-27. Darius Hargrove cu 14 puncte și 4 recuperări a fost cel mai bun om din tabăra echipei clujene.

Distribuie:

Postaţi un comentariu