Baschet / U-BT pe podium, CS ”U” codaşa

Foto: Dan Bodea

Echipa antrenată de Marcel Ţenter, U-BT Cluj, şi-a securizat locul 3 în clasament la finalul sezonului regulat, după victorie obţinută în deplasare, scor 92-84, în disputa cu BC Mureş Târgu Mureş. Astfel, clujenii au acumulat 40 de puncte şi încheie prima parte a sezonului pe podium, la trei lungimi în urma liderului CSU Asesoft Ploieşti, şi la două în urma Stelei.

În meciul de la Târgu Mureş doar primele 10 minute au fost cu adevărat echilibrate, gazdele adjudecându-şi primul sfert cu 23-22, restul parţialelor de joc revedindu-le alb-negrilor, cu 25-22, 19-18 şi 26-21. Darius Hargove a fost cel mai bun jucător din trupa lui Ţenter, americanul reuşind 21 de puncte şi 8 recuperări.

La polul opus al clasamentului se află cealaltă echipă clujeană, CS Universitatea, care a reuşit contraperformanţa de a nu fi câştigat nici măcar un meci din sezonul regulat, acumulând 24 de înfrângeri. În ultimul joc „studenţii” au cedat cu scorul de 56-82 disputa de la Ploieşti, cu campioana en-titre CSU Asesoft.

Distribuie:

Postaţi un comentariu