Baschet / U BT Cluj debutează la Galaţi

Baschetbaliștii de la U BT Cluj vor întâlni Phoenix Galați și Dinamo în primele meciuri ale sezonului 2015/2016 / Foto: Dan Bodea

Sezonul 2015/2016 în întrecerile interne de baschet masculin va debuta la sfârşitul lunii septembrie, cu meciurile din primul tur la Cupei României. Conform tragerii la sorţi U BT Cluj o va înfrunta pe Phoenix Galaţi, echipă proaspăt promovată în Liga Naţională de Baschet Masculin (LNBM). Manşa întâi a Cupei României se va desfăşura în sistem tur-retur, primul meci dintre U BT şi Phoenix fiind programat la data de 22 septembrie, returul fiind programat la data de 26 septembrie.

Învingătoarele din cele şase perechi se vor califica în sferturile de finală, iar tabloul competiţiei va fi completat cu alte două echipe, eliminate în fază iniţială, departajarea fiind făcută de diferenţa cea mai mică de puncte la care s-au pierdut partidele din turul întâi. Sferturile se vor disputa la începutul lunii ianuarie a anului viitor (4, 9 ianuarie), iar turneul Final Four este programat între 10 şi 11 aprilie, gazda evenimentului urmând a fi stabilită dintre cele patru învingătoare în sferturile de finală.

Şi programul turului sezonului regulat în LNBM a fost stabilit, iar U BT va debuta în viitorul campionat la data de 3 octombrie, pe teren propriu, adversara clujenilor fiind Dinamo Bucureşti, şi aceasta din urmă proaspăt revenită în eşalonul de elită al baschetului românesc.

Distribuie:

Postaţi un comentariu