Baschet / Sepsi Sfântu Gheorghe, la al treilea eşec în FIBA Eurocup

Baschetbalistele de la Sepsi Sfântu Gheorghe au pierdut toate cele tei meciuri disputate în FIBA Eurocup şi nu mai au nicio şansă să acceadă în fazele superioare

Echipa feminină de baschet Sepsi Sfântu Gheorghe a pierdut, cu scorul de 69-83, meciul disputat în deplasare, în faţa formaţiei Tarsus Belediye, din cadrul grupei C din FIBA EuroCup. Eşecul din Turcia este al treilea din tot atâtea partide disputate în cadrul competiţiei intercluburi.

Româncele au început foarte bine meciul şi şi-au adjudecat primul sfert, cu 16-10 însă, gazdele au echilibrat întâlnirea şi au jucat de la egal la egal cu baschetbalistele de la Sepsi care au intrat în avantaj la pauza mare, scor 28-27. Turcoaicele au revenit mult mai motivate pentru partea a doua a meciului şi s-au impus în final la o diferenţă de 14 puncte, scor 83-69.

Kalis Loyd cu 16 puncte, 4 recuperări, 3 pase decisive şi Samantha Prahalis autoare a 18 puncte, 6 recuperări i tot atâtea pase decisive, au fost cele mai bune jucătoare ale formaţiei din Sfântu Gheorghe.

Tarsus Belediye este lider în clasamentul grupei cu 7 puncte, urmată de Horizont Minsk (7 p) şi Dinamo Novosibirsk (6 p). ACS Sepsi Sfântu Gheorghe a acumulat 4 puncte şi este codaşa grupei. În următoarea partidă Sepsi va întâlni, pe teren propriu, liderul Horizont Minsk.

Distribuie:

Postaţi un comentariu