BASCHET/ Primele partide pentru ”U” BT Mobitelco în fața propriilor suporteri

Dorin Pintea și Branko Cuic așteaptă cu nerăbdare startul noului sezon/ Foto: Dan Bodea

Fanii formației ”U” BT Mobitelco vor putea să vadă noua față a echipei cu ocazia Turneului Internațional City Cup 2013, organizat în Sala Sporturilor Horia Demian din Cluj-Napoca, în perioada 12-14 septembrie.

Alături de gazdele de la Mobitelco, la turneu vor mai evolua cei de la Timba Timișoara, Jaszberenyi Kosarlabda JKSE din Ungaria, respectiv Tamis Pancevo din Serbia. Intrarea spectatorilor pe parcursul celor trei zile de turneu va fi liberă.

„La turneul de la Cluj nu voi putea folosi toți jucătorii. Darius Hargrove va ajunge joi la Cluj, dar nu va juca în primul meci, sper să îl folosesc de la al doilea meci. Alex Pop este sub tratament cu antibiotice și nu poate face efort timp de cinci zile. Acest turne este o ultimă repetiție înainte de Cupa Romaniei. Pentru mine orice meci este important și ne dorim să câștigăm toate meciurile, dar le luăm treptat. Încercăm la acest turneu, în primul rând să remediem greșelile din Serbia”, a declarat Dorin Pintea, tehnicianul clujenilor, în cadrul unei conferințe de presă.

Branko Cuic, prezent de asemenea la conferința de presă, s-a arătat încântat de revederea cu fanii clujeni. „Mă simt ca și cum ar fi primul meu meci în Cluj. Îmi este dor de fanii noștri, imi e dor să le arat tricoul meu iubit cu “U” Mobitelco, o să fie un moment emoționant. Vrem să construim o atmosferă foarte bună de la început și vrem să invităm fanii și suporterii să umple sala”, a menționat Cuic.

„Urmează de mâine și până sâmbătă, turneul de la Cluj. Noi vom da totul pe teren, vrem să jucăm un baschet bun, un baschet fizic și o să punem suflet pe teren. La turneu, după cum știți va veni o echipă din Serbia, o echipă din Ungaria, care joaca în Eurochallenge și Timba Timișoara. Luăm fiecare meci pe rând, este doar un turneu de pregătire”, a încheiat sârbul Branko Cuic.

Program Turneu Internațional City Cup 2013

Joi, 12 septembrie

ora 16.00: Tamis Pancevo – Jaszberenyi Kosarlabda JKSE
ora 18.00: “U” BT Mobitelco – BC Timba Timisoara

Vineri, 13 septembrie

ora 16.00: Jaszberenyi Kosarlabda JKSE – BC Timba Timisoara
ora 18.00: “U” BT Mobitelco – Tamis Pancevo

Sâmbătă, 14 septembrie

ora 11.00: BC Timba Timisoara – Tamis Pancevo
ora 13.00: “U” BT Mobitelco – Jaszberenyi Kosarlabda JKSE

Aplicație  „U-Mobitelco” pentru smartphone

Formația clujeană a lansat miercuri prima aplicație pentru smartphone a unei echipe de baschet din țară. „U-Mobitelco” va fi disponibilă atât pentru telefoane cu sistem de operare Android, cât și pentru Iphone. Este un instrument rapid și simplu de instalat și folosit, ținând suporterii la curent cu toate noutățile legate de echipă.

„Principalul scop al aplicației este de a aduce o comunicare mai bună între club și suporteri. Având în vedere faptul că majoritatea suporterilor clubului au dispozitive mobile și mai ales smartphone, s-a ajuns la concluzia că ar fi utilă o aplicație pe aceste dispozitive. Aplicația are ca funcționalități din cele mai diverse, și unul dintre cele mai importante este disponibilitatea de a vedea ultimele știri publicate, cu posibilitatea de a fi notificat atunci când se postează o nouă știre. Aplicația „U-Mobitelco” este gratuită și sperăm să avem în curând cât mai mulți ultilizatori”, a subliniat Gabriel Lupaș, reprezentantul companiei Qubiz.

Distribuie:

Postaţi un comentariu