BASCHET/ Patru meciuri de pregătire pentru clujeni în Serbia

Foto: u-mobitelco.ro

Echipa de baschet masculin ”U” BT Mobitelco se va deplasa de luni, 2 septembrie, în Serbia, pentru a susține o serie de patru partide amicale în patru orașe diferite.

Primul oraș în care vor poposi clujenii va fi Pancevo, marți, pentru amicalul cu echipa locală Tamis. Miercuri, 4 septembrie, ardelenii se vor deplasa la 75 de kilometri de Pancevo, pentru a disputa amicalul cu Proleter Zrenjanin. Joi va fi zi de pauză, iar vineri, elevii lui Dorin Pintea vor juca un meci de pregătire în capitala țării vecine, contra celor de la Mega Vizura. Sâmbătă, 7 septembrie, baschetbaliștii vor susține ultimul meci amical din Serbia, aproape de granița cu România, la Vrsac, în compania grupării din localitate.

La întoarcerea în țară, clujenii se vor opri la Timișoara, pentru un amical cu „urșii” de la Timba. Partida va avea loc duminică, 8 septembrie.

“Este o atmosferă foarte bună la echipă, ne-am bazat pe acest aspect, am vrut sa formăm un colectiv foarte bun și cred că vom reuși acest lucru. Am avut un turneu benefic la Sibiu, am reușit să câștigăm, însă este mai puțin important acest lucru, important este să ne îmbunătățim jocul de la meci la meci. Echipa nu este sudată încă, dar, având în vedere că majoritatea sunt jucători experimentați, va fi mult mai ușor să ne sudăm și să arătăm un baschet de calitate”, a declarat Mihai Silvășan, căpitanul clujenilor, pentru u-mobitelco.ro, înaintea plecării în Serbia.

Distribuie:

Postaţi un comentariu