Baschet / Momentul adevărului pentru „U” BT Mobitelco

Foto: Dan Bodea

„U” BT Mobitelco speră să înceapă noul sezon cu o calificare în sferturile Cupei României. Pentru a-şi atinge obiectivul, elevii lui Dorin Pintea sunt obligaţi să câştige la cinci puncte diferenţă în faţa Craiovei, care s-a impus în manşa tur cu 82-78.

„Suntem în faţa primului meci oficial în acest sezon pe teren propriu şi mi-aş dori enorm să încheiem acest meci cu o victorie şi să mergem mai departe în Cupa României. Şansele sunt egale. Cine va gestiona mai bine finalul de meci se va califica în turul următor. S-a văzut în meciul tur că nu a contat prea mult faptul că au avut doi jucători suspendaţi. Craiova are jucători foarte buni, cu experienţă. Pornesc cu un mic avantaj, pentru că Bureau va fi in teren. Noi trebuie să ne fructificăm avantajele, iar jucătorii noştri, care nu au dat randament, sper să joace mult mai bine joi”, a transmis tehnicianul „studenţilor”.

Apel către fani

Clujenii fac apel şi la publicul clujean. „Sper să fie un avantaj pentru noi faptul că jucăm meciul decisiv la Cluj. Îmi doresc foarte mult ca publicul clujean să ne încurajeze, să ne ajute să trecem în turul următor”, a susţinut Pintea.

„Craiova are mai multă experienţă în joc faţă de anul trecut. Trebuie să jucăm mult mai bine în apărare decât am făcut-o săptămâna trecută. Cred că acum suntem mult mai pregătiţi, jucăm mult mai colectiv. Sper ca fanii să vină într-un număr cât mai mare, pentru că ne-ar împinge de la spate”, a completat Cătălin Baciu.

Partida „U” BT Mobitelco are loc mâine, de la ora 17.30, la Sala Sporturilor „Horia Demian”.

Distribuie:

Postaţi un comentariu