Baschet / Încă două eșecuri sub panou

U-BT și Universitatea Cluj au pierdut cu 79-86, respectiv 86-105, meciurile cu BCMU Pitești și Mureș Târgu Mureș, din cadrul etapei a VI-a a LNBM / Foto: Dan Bodea

Etapa a VI-a a Ligii Naționale de Baschet Masculin a adus alte două înfrângeri pentru reprezentantele Clujului. U-BT a înregistrat al patrulea eșec din această stagiune, după 79-86 cu BCMU Pitești. În fieful argeșenilor echipa lui Bobo Pintea a jucat bine vreme de trei sferturi, timp în care clujenii s-au aflat în permanență la conducere.

Ce s-a întâmplat în ultimul sfert depășește cele mai urâte vise ale suporterilor ardeleni. 27-10 în favoarea gazdelor a fost scorul ultimei părți de joc și U-BT pierde încă un joc pe care l-a avut în mână. La finalul partidei președintele executiv al U-BT a anunțat că jucătorii rebuie să plătească pentru toate eșecurile înregistrate.

”Este o înfrângere dureroasă, este încă un meci pe care îl pierdem pe mâna noastră. Nu știu de ce facem aceste cadouri adversarilor noștri, dar știu că vom lua măsuri în cel mai scurt timp. Jucăm și în cupele europene și trebuie să facem ceva dacă vrem să redresăm această situație. Înfrângerea de la Pitești este a noastră a tuturor, echipă – antrenor, jucători, conducători”, a declarat Mircea Cristescu.

Cealaltă echipă a Clujului, Universitatea, a înregistrat a șasea înfrângere din tot atâtea meciuri jucate în actualul campionat. Elevii lui Carmin Popa au cedat cu 86-105 meciul disputat în deplasare la BC Mureș Târgu Mureș.

Distribuie:

Postaţi un comentariu