Baschet / Gaz Metan continuă în Europa

Kyle Shiloh a marcat 18 puncte pentru Gaz Metan şi medieşenii merg mai departe în FIBA Eurochallenge

În plină criză financiară echipa masculină de baschet Gaz Metan Mediaş a obţinut o victorie echivalentă cu claficicarea în faza a doua a grupelor FIBA EuroChallenge, scor 77-72 cu Inkognito Fashion Kormend BC. Medieşenii au jucat aproape perfect şi şi-au asigurat un avantaj confortabil în primele trei sferturi, pe care le-a câştigat cu 22-12, 24-22 şi 18-13.

În ultimele 10 minute de joc antrenorul Marcel Ţenter a efectuat o serie de schimbări care le-au permis oaspeţilor să se apropie la doar cinci puncte pe tabela de marcaj. Gazdele au gestionat bine finalul de joc şi au obţinut astfel calificarea în etapa următoare.

Cel mai bun al gazdelor a fost americanul Kyle Shiloh, cu 18 puncte şi 11 recuperări. S-au mai remarcat de la Gaz Metan Georgios Tsiaras cu 13 puncte, 6 recuperări şi 5 pase decisive şi Radomir Marojevic (10 p, 6 rec). La echipa oaspete a evoluat şi fostul jucător al echipei CSM Oradea, Rolland Török. În ultima etapă, Gaz Metan va înfrunta formaţia Triumf Liuberţi, în data de 17 decembrie.

Distribuie:

Postaţi un comentariu