BASCHET/ Fetele lui Covaciu, înfrângere la limită în deplasarea de la Rapid

Foto: Dan Bodea

Echipa de baschet feminin a Universității Cluj a fost învinsă sâmbătă, în Capitală de Rapid București scor 64-66, într-un meci din cadrul etapei a doua a Ligii Naționale de Baschet Feminin.

Elevele lui Florin Covaciu au intrat mai bine în meci, impunându-se în primul sfert cu 20-19. Actul secund a fost unul foarte slab din punct de vedere al reușitelor ambele echipe marcând împreună 22 de puncte. La pauza mare scorul era 31-30 pentru Rapid.

Echilibrul consemnat în primele două sferturi s-a menținut și pe parcursul penultimului act. Cu 10 minute înainte de finalul meciului tabela din sala Rapid înregistra 46-44 în favoarea gazdelor.

Sfertul decisiv a fost unul extrem de disputat, cu un parțial de 20-20, la finalul căruia baschetbalistele din Capitală au reușit să-și adjudece partida, scorul final fiind 66-64.

În urma acestei meci, clujencele au înregistrat cel de-al doilea eșec stagional.

Punctele victoriei rapidiste au fost marcate de Ene 15, Diaconu 13, Constantin 12, Nicolaescu 9, Bucica 5, Ungureanu 5, Bejan 4 și Vlad 3. De cealaltă parte din tabăra ardelencelor s-a remarcat Kajdasci, aceasta reușind un double-double cu 18 puncte și 14 recuperări. Kajdacsi fiind urmată de Koisor cu 12 puncte, Pop 12, Ferenczi 9, Răileanu 6, Gavrilă 4, Szmutku 3.

În runda cu numărul 3 sportivele de pe malul Someșului Mic vor primi vizita celor de la Universitatea CSM Oradea, în timp ce jucătoarele de la Rapid se vor deplasa la Timișoara pentru duelul cu BC Danzio.

Distribuie:

Postaţi un comentariu