Baschet feminin / Victorie lejeră pentru sătmărence în partida cu SCM Craiova

CSM Satu Mare a câştigat la pas întâlnirea cu SCM Craiova

CSM Satu Mare a câştigat fără probleme în faţa celor de la SCM Craiova, scor 88-48, într-o partidă care a contat pentru etapa a IV-a a LNBF.

Baschetbalistele de pe Someş s-au impus la 40 de puncte diferenţă în Bănie într-o partidă în care doar primul sfert a fost mai echilibrat. De altfel fetele lui Daniel Vasile şi-au adjudecat primele 10 minute, scor 16-12 şi se credea că vom asista la o mare surpriză.

N-a fost nici pe departe aşa deoarece sătmărencele au răspuns foarte prompt şi după ce şi-au reglat tirul le-au mitraliat din toate poziţiile pe cele de la SCM Craiova. Aşa se face că celelalte trei sferturi sunt adjudecate la pas de către Andreea Orosz şi compania  (22-8, 22-18 şi 32-6) iar la final diferenţa este una semnificativă în dreptul echipei de pe Someş, 88-48.

Pentru CSM au înscris: B. Voica 18 puncte,   T. Wampler 16, A. Orosz 14, K. Jones 10, A. Nagy 8, E.Laza 8, M. Adi 3, V. Bolba 2.

De la gazde cele mai prolifice marcatoare au fost Andrea Olteanu, 12 puncte şi Irina Moţăţeanu cu 10 reuşite.

După acest meci fără istoric pentru fetele lui Petre Eleş urmează o partidă infinit mai grea. Duminică de la ora 18.00, CSM Satu Mare urmează să întâlnească, în deplasare, într-o partidă devans a etapei a VI-a pe CST Alexandria, liderul la zi din LNBF.

Distribuie:

Postaţi un comentariu