Baschet Feminin/ ”U” Cluj a cedat pe terenul Alexandriei

Foto: Dan Bodea

Baschetbalistele Universității Cluj au cedat în deplasarea de la Alexandria împotriva CSBT-ului din localitate, scor 56-90, într-un meci din cadrul etapei a VIII-a a LNBF.

Clujencele au fost înfrânte în toate cele patru sferturi, cedând rând pe rând cu 11-20, 17-26, 9-20, 19-24. Unul dintre capitolele în care s-a făcut diferența a fost acela al eficienței, gazdele terminând confruntarea cu un indice de 100, față de doar 55 cât au acumulat baschetbalistele pregătite de Florin Covaciu.

În urma acestei înfrângeri, „studentele” au ajuns la cea de-a șasea înfrângere din acest sezon. Cu doar două victorii ”U” Cluj se situează pe locul 11 cu 10 puncte acumulate. De cealaltă parte, gazdele de sâmbătă au urcat pe poziția a doua, având 15 puncte, cu un bilanț de șapte victorii și o singură înfrângere.

Punctele victoriei formației din Alexandria au fost marcate de  Principe 29, Șipos 16,  Voicu 16,  Graham 10,  Patricl 7, Ștefan 3,  Alecu 3, Chivu 2, Afumatu 2, respectiv Smith 2.

Pentru ardelence au marcat doar șase jucătoare, mai exact  Kajdacsi 23,  Pop 11, Ferenczi 10, Kosior 8,  Szmutku 2 și Lache 2.

În etapa următoare, gruparea de sub Feleac se va deplasa la Satu Mare pentru duelul cu Sport Club Municipal, în timp ce teleormănencele vor primi vizita celor de la BCM Danzio Timișoara.

 

Distribuie:

Postaţi un comentariu