Baschet Feminin/ „Studentele” continuă seria rezultatelor negative. Sepsi – ”U” Cluj 102-50

Foto: Dan Bodea

Baschetbalistele de la Universitatea Cluj au ajuns la cea de-a cincea înfrângere consecutivă din acest sezon, după ce, sâmbătă seara, au fost surclasate pe terenul celor de la Sepsi Sfântu Gheorghe, pierzând la 52 de puncte diferență, 50-102.

Sportivele pregătite de Florin Covaciu au pierdut toate cele patru sferturi, cireașa de pe tort fiind actul secund, atunci când clujencele au marcat doar nouă puncte, în timp ce gazdele de la Sepsi au înscris 33. În celelalte trei sferturi, amifitrioanele s-au impus cu 15-12, 30-10, respectiv 24-19.

Nu mai puțin de cinci jucătoare din lotul grupării covăsnene au depășit pragul de 10 puncte puse pe tabelă. Prahalis cu 26, Watson 18, Loyd 17, Mitov 16, respectiv Bejtic 12.

De cealaltă parte, punctele formației de pe malul Someșului Mic au fost marcate de Kajdacsi 19, Gavrilă 11, Pop 7, Szocs 7 și Răileanu 6.

În urma acestei victorii, fetele din Sfântu Gheorghe au trecut pe poziția a doua, cu nouă puncte acumulate, în timp ce ”U” Cluj este pe 12 cu cinci puncte, fără niciun meci câștigat în acest sezon.

În etapa cu numărul șase, baschetbalistele din Cluj-Napoca vor primi vizita celor de la Nova Vita Târgu Mureș, iar covăsnencele se vor deplasa la Timișoara pentru duelul cu BC Danzio.

 

Distribuie:

Postaţi un comentariu