Baschet feminin / Sătmărencele n-au făcut faţă iureşului celor de la Sepsi

Baschetbalistele de la CSM Satu Mare au pierdut la scor întâlnirea cu Sepsi Sf. Gheorghe, partidă care a contat pentru etapa a 3-a din LNBF

Învinse surprinzător la Alexandria, în etapa precedentă, baschetbalistele de la Sepsi Sfântu Gheorghe aveau nevoie de o victorie de moral, care să le reabiliteze în faţa suporterilor dar şi a sponsorilor. Iar aceasta a venit chiar în etapa a 3-a din LNBF când fetele lui Deri Csaba au învins la scor, 87-59, pe CSM Satu Mare.

Cotat ca unul din derby-urile etapei, meciul de la Sfântu Gheorghe a fost până la urmă un simplu galop de sănătate a gazdelor care au dominat întâlnirea da capo al fine. Covăsnencele au început ca din puşcă partida şi după doar două minute de joc aveau un partial de 7-0. Kortni Jones este cea care aduce primele două puncte pentru sătmărence însă după primul sfert “ verzile” aveau un avantaj consistent pe tabelă, 31-14.

Sfertul doi este ceva mai echilibrat şi chiar câştigat de fetele lui Peter Eleş, 16-15, dar totul a fost un simplu foc de paie deoarece după revenirea de la vestiare tot Sepsi va face legea pe teren reuşind să câştige confortabil şi ultimele două sferturi, 20-12, 21-17.

Remarcata meciului a fost Kalis Loyd, americanca în vârstă de 25 de ani reuşind un double-double cu 22 de puncte marcate şi 10 recuperări. De asemenea din garnitura celor de la Sepsi au impresionat Samantha Prahalis, autoarea a 23 de puncte, 6 recuperări şi 6 pase decisive dar şi Jasmine Watson care a realizat şi ea un double-double cu 18 puncte şi 11 recuperări.

Din tabăra celor de la CSM Andreea Orosz a fost singura care s-a ridicat la nivelul americancelor de la Sepsi. Sătmăreanca a realizat 22 de puncte şi 8 recuperări.

Pentru CSM au marcat: A. Orosz 22 puncte, C. Cutas 11, K.Jones 8. E. Laza 8, M. Ivan 6, B.Voica 2, M.Adi 2.

Distribuie:

Postaţi un comentariu