Baschet Feminin/ Misiune imposibilă pentru ”U” Cluj în deplasarea de la Sfântu Gheorghe

Foto: Dan Bodea

Baschetbalistele Universității Cluj se vor deplasa în acest sfârșit de săptămână la Sfântu Gheorghe, pentru duelul cu Sepsi SIC din localitate. Partida care contează pentru etapa cu numărul cinci din LNBF se va disputa sâmbătă, 26 octombrie, începând cu ora 18.00.

Adversarele clujencelor se situează după patru etape pe un bine meritat loc trei, cu șapte puncte acumulate și un bilanț de trei victorii și o singură înfrângere. De cealaltă parte, baschetbalistele pregătite de Florin Covaciu nu au simțit încă în acest sezon gustul victoriei, clasându-se pe poziția a 12-a cu patru înfrângeri din tot atâtea meciuri disputate.

Gazdele de sâmbătă s-au impus în etapa intermediară, jucată miercuri, 21 octombrie, pe terenul celor de la Phoenix Galați cu 113-92, în timp ce „studentele” au pierdut în „Horia Demian” la 20 de puncte diferență împotriva brașovencelor de la Olimpia.

În sezonul precedent, cele două grupări s-au întâlnit de două ori. Ambele partide s-au încheiat cu victoria baschetbalistelor din Sfântu Gheorghe, 95-42 în Covasna, respectiv 89-45 la Cluj-Napoca.

Cei doi artbitri care vor oficializa meciul din arena „Kati Szabo” vor fi Marius Epure și Traian Stoia, iar comisar din partea Federației Române de Baschet va fi Florin Băloșescu.

[stextbox id=”custom” caption=”Etapa a V-a din LNBF”]CSM Târgoviște – BC Alexandria
ICIM Arad – Rapid București
SCM CSŞ U Craiova – CSM Satu Mare
CSU Alba Iulia – CSM Oradea
Nova Vita Târgu Mureș – Phoenix Galaţi
Danzio Timișoara – Olimpia Braşov
Sepsi SIC Sfântu Gheorghe – Universitatea Cluj-Napoca[/stextbox]

Distribuie:

Postaţi un comentariu