Baschet feminin / Etapă intermediară. CSM Satu Mare întâlnește pe Nova Vita Târgu Mureș

Antrenorul Peter Eles şi jucătoarea Eniko Laza sunt de părere că CSM porneşte favorită în întîlnirea cu Nova Vita

Miercuri de la ora 18.00, CSM Satu Mare întâlnește, în sala LPS, pe Nova Vita Târgu Mureș, partida care contează pentru etapa a IV-a din LNBF.

Așa cum ne-au obișnuit înaintea fiecărui meci de campionat, antrenorul Peter Eleș împreună cu Eniko Laza, au fost prezenți la întâlnirea cu presa sătmăreană.

Antrenorul Eles ne-a declarat că în partida de miercuri, echipa CSM pornește ca favorită.

„ După trei partide scurse din acest campionat pot să spun că echipa noastră pornește, în sfârşit, favorită . Chiar dacă venim după o înfrângere în campionat cred că la momentul actual suntem peste cele de la Nova Vita. Se anunță însă o săptămână plină pentru noi, în sensul că după partida de miercuri avem programat, sâmbătă, meciul de la Craiova și s-ar putea ca duminică să jucăm și la Alexandria. Deci vă dați sema că vom avea un adevărat tur de forță. Sper ca fetele să facă față, fizic în primul rând.” ne-a declarat antrenorul sătmărencelor.

CSM pornește favorită în partida cu mureșencele și din prisma faptului că Nova Vita nu are nici o victorie în campionat până acum plus că două dintre jucătoarele importante, Andrea Vincze și Alexandra Vlaicu sunt accidentate și nu fac deplasarea la Satu Mare.

Eniko Laza, sătmăreancă la origini dar care doar din acest sezon joacă pentru CSM este și ea încrezătaore în potențialul echipei.

“Începem să arătăm a echipă închegată în care relațiile de joc sunt tot mai sudate. Sigur că sunt cinci echipe în campionat care la momentul acesta sunt peste noi însă cu celelalte ne batem de la egal la egal și sper ca să putem să ne atingem oiectivul, acela de a ajunge în play off.” a declarat jucătoarea CSM.

Etapa a IV-a LNBF:

Rapid București – CS U Alba Iulia

U Cluj – Olimpia Brașov

CSBT Alexandria – SCM Craiova

CSM Satu Mare – Nova Vita Satu Mare

CS Phoenix Galaţi – Sespsi Sf. Gheorghe

ICIM Arad – CSM Târgovişte

CSM Oradea – Danzio Timişora

 

Distribuie:

Postaţi un comentariu