Baschet / Dramă totală în Polivalentă

Foto: Dan Bodea

Confruntarea dintre U BT Cluj și BCMU Pitești, ultima din cadrul etapei a XIX-a a Ligii Naționale de Baschet Masculin a fost de departeea și cea care a atras atenția asupra ei. Oaspeții s-au impus în Sala Polivalentă din Cluj-Napoca însă, pentru a realiza acest lucru a fost nevoie de prelungiri și de foarte multă șansă.

Baschetbaliștii lui Marcel Țenter au avut ultima posesie a meciului, la scorul de 83-82 însă, Darius Hargrove a ratat și a trimis meciul în prelungiri. Până să se intre în timpul adițional partida a fost extrem de spectaculoasă, iar omul de care antrenorul clujenilor se temea cel mai mult, Ronald Ross, a fost cel mai bun om jucător de pe teren.

După primele două sferturi tabela indica 43-43, iar scorul reflectă perfect realitatea din teren, cele două formații fiind de valori apropiate. Sfertul al treilea a fost cel care le-a dat mari bătăi de cap lui Țenter și echipei lui. Piteștenii și l-au adjudecat cu scorul de 22-12 și i-au obligat pe clujeni să-și dea drumul la joc pentru a mai putea spera într-un rezultat favorabil.

Gazdele au recuperat diferența de 10 puncte, dar la ultima fază a meciului Hargrove s-a pierdut cu firea și  trimis meciul în prelungiri, acolo unde piteștenii au reușit să câștige repriza cu 14-11 și implicit meciul. Ronald Ross de la BCMU a fost cel mai important om al partidei cu 30 de puncte marcate, 11 recuperări și 5 pase decisive.

De la U BT s-a remarcat Darius Hargrove cu 22 de puncte marcate, 4 recuperări și 3 pase decisive. În urma acestui eșec U BT se situează pe poziția a VI-a cu 27 de puncte.

Distribuie:

Postaţi un comentariu