Baschet / CSU Alba Iulia a pierdut duelul românesc din CEWL la baschet feminin

Duelul românesc din Liga Europei Centrale la baschet feminin, dintre CSU Alba Iulia şi ICIM Arad a fost câştigat de campioana României şi deţinătoarea trofeului european, ICIM

Echipa feminină de baschet CSU Alba Iulia a suferit primul eşec din actuala ediţie a Ligii Europei Centrale, scor 72-75, în partida disputată pe teren propriu, în faţa campioanei en-titre a României, ICIM Arad. Gazdele au început bine meciul şi şi-au adjudecat primul sfert cu 253-15, după care au etalat un joc prin care au pus reale probleme campioanelor din Arad.

25-22, respectiv 15-12 au fost scorurile intermediare, în favoarea celor de la ICIM care, deşi au cedat ultimul sfert 17-18, au câştigat duelul românesc (75-72) şi acumulează patru puncte după două partide.

De partea cealaltă, CSU Alba Iulia are 5 puncte acumulate în trei meciuri disputate. Engelman de la ICIM Arad a fost cea mai importantă marcatoare a jocului, cu 20 de puncte, iar de la gazde au excelat Cadjo cu 17 puncte, respectiv Reed autoare a 15 puncte.

Pe 4 decembrie, ICIM Arad, care este şi deţinătoarea trofeului, va juca acasă cu Piestanske Cajky, iar CSU Alba Iulia în deplasare cu Flying Foxes Viena, în 5 decembrie.

Distribuie:

Postaţi un comentariu